Cloud & Office365

Cloud & Office365

Microsoft-coupons-WSJ

Q – ICT Services

levert op Microsoft gebaseerde oplossingen.

Zowel op locatie (on-premise) als hosted (cloud). Veelal in een hybride omgeving om het beste van deze werelden te combineren. Lees meer over onze specifieke producten en diensten of neem contact op voor een vrijblijvend advies of kennismaking.

Office365_Microsoft_logo

Microsoft Cloud

Office 365

Overal toegang
Altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, vanaf elk apparaat.
Beveiliging in Office 365
Bij werken in de cloud denk je vaak direct aan beveiliging. Heb ik controle mijn data? Microsoft is zich hier bewust van en heeft Office 365 dan ook voorzien van state of the art security oplossingen, dit onderdeel is zelfs opgenomen in de Service Level Agreement. Dit geldt niet alleen voor de software zelf, maar ook voor de Microsoft Datacenters
Professionele backup met Acronis
Q - ICT Services gebruikt Acronis als backup partner, Acronis verlaagt het risico op verlies van jouw Office 365 data zoals Exchange Online, SharePoint en OneDrive. Op deze manier is je data altijd beschermd en beschikbaar.

Q – ICT Services

helpt organisaties efficiënter werken door slimme inzet van ICT.

Zoals oplossingen voor Het Nieuwe Werken, volledig of gedeeltelijk beheer van uw IT omgeving en advies en implementatie van ICT oplossingen. Q – ICT Services is officieel Microsoft Partner en heeft diepgaande kennis van Microsoft oplossingen.

q-ict-silverpartner-microsoft
Cloud Service

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan